El Mirador åbner august 2024: Boliger kan reserveres med ankomstdato fra 01.08.2024

Infinitypool

Jeg håber læsningen er til hjælp!

Hvis du er på udkig efter din næste ferie på Costa del Sol, kan du se mere om vores fantastiske resort her

La Concepción Botanisk Have i Málaga

  / La Concepción Botanisk Have i Málaga

Oplev Naturens Pragt: La Concepción Botanisk Have i Málaga

Når du besøger Málaga på Costa del Sol, vil du finde meget mere end bare smukke strande og en livlig by. La Concepción Botanisk Have er en skjult skat, der byder på en vidunderlig oase af natur og farver midt i byen.

Historie og Oprindelse

La Concepción Botanisk Have blev grundlagt i 1855 og har siden fungeret som en levende arkæologisk og botanisk skat for Málagas indbyggere og besøgende. Haven blev etableret af Jorge Loring Oyarzabal og Amalia Heredia Livermore, der begge var passionerede om botanik og planter fra hele verden.

Tropisk Paradis i Spanien

Haven spænder over 23 hektar og er hjemsted for mere end 2.000 forskellige plantearter. Den er opdelt i forskellige sektioner, herunder en palmetræ-lund, en subtropisk sektion og en imponerende samling af orkideer. Du vil føle dig som om du træder ind i en tropisk regnskov midt i det spanske fastland.

Smukke Stier og Springvand

La Concepción Botanisk Have er også kendt for sine smukt anlagte stier og springvand, der indbyder til afslappende gåture og meditative stunder. De farverige blomsterbede og træer i alle nuancer af grønt skaber en beroligende atmosfære.

Bevarelse og Uddannelse

Botaniske haver som La Concepción spiller en vigtig rolle i bevarelsen af sjældne og truede plantearter. De er også centrale for forskning og uddannelse omkring botanik og miljøbeskyttelse. Besøget i denne have giver dig mulighed for at lære mere om naturen og dens mangfoldighed.

Praktisk Information

Haven er let tilgængelig fra Málaga by og har en rimelig entrépris. Der er guidede ture til rådighed for dem, der ønsker at fordybe sig i havenes historie og botanik. Husk at medbringe solcreme og en hat, især i de varme sommermåneder.

Tag på visit i Botanisk have i Málaga 

La Concepción Botanisk Have i Málaga er mere end blot en have; den er en skat, der værdsætter naturens mangfoldighed og skønhed. En tur gennem denne botaniske have vil berige din forståelse for planter og natur, og det vil være en oplevelse af ro og skønhed midt i en travl by. Glem ikke at besøge dette paradis og lade dig fortrylle af naturens pragt.

Se flere oplevelser tæt på El Mirador

Del artiklen
Har du en kommentar?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få en gratis startpakke til en værdi af €50

Tilmeld nyhedsbrev

Få ferietips, spændende oplevelser og specielle tilbud i indbakken.

Copyright © 2023, El Mirador.dk – alle rettigheder forbeholdes.  Handelsbetingelser.

Få tilsendt investeringsguiden på mail

Få det komplette overblik i investeringsguiden indenfor 2 minutter. Du får bla.:

Ved at modtage guiden, accepterer du også at modtage evt. andet relevant information omkring El Mirador Spa & Resort via mail. Kan altid afmeldes.