El Mirador åbner august 2024: Boliger kan reserveres med ankomstdato fra 01.08.2024

Infinitypool

Bæredygtighed på El Mirador

El Mirador er bæredygtig luksusresort, hvor langt størstedelen af energien bliver produceret på resortet selv. Med selvproduktion af både energi og varme, er driften af boliger og faciliteter på El Mirador bæredygtig. En bæredygtig og holdbar fremtid på El Mirador har været en høj prioritet for os lige siden starten.

Solceller

Integrerede solceller dækker energiforbruget

Solcelleanlæg er integreret i arkitekturen ved alle boliger og omkring udeområderne på El Mirador. Disse paneler vil producere el til alt fra de individuelle boliger til faciliteter og fællesarealer. Energien fra solcellerne dækker langt størstedelen af energiforbruget på El Mirador. I perioder er der faktisk dækket helt op mod 100% af energiforbruget i, hvilket gør resortet helt selvforsynende med hensyn til energiproduktionen i disse perioder.

Jordvarme

Geotermisk jordvarme sørger for opvarmning og nedkøling

32 geotermiske pumper, der hver især går 120 meter ned i jorden, opvarmer og nedkøler alle boliger og faciliteter på El Mirador. Dette benyttes bl.a. i forbindelse med de enkelte boligers nedkøling og opvarmning, men også til opvarmning af det vand, der bl.a. findes i vandhaner, ved poolen og i spabadene.

Boligisolation

Boligisolation af højeste klasse

Alle boliger på El Mirador er dækket af højt isolerende paneler, der holder temperaturen indendørs stabil året rundt på bæredygtigt vis. Dette niveau af isolation er en sjældenhed i Spanien, men er dog en vigtig brik for at El Mirador kan drives bæredygtigt. I boligerne finder du også store og minimalistiske multiglas-vinduer, der giver et fantastisk lys til bl.a. stue og soveværelser, men samtidig giver et uovertruffet niveau af isolation. Alt i alt er det høje niveau af isolation i boligerne bygget med øje for en økonomisk og bæredygtig drift.

Tilmeld nyhedsbrev

Få ferietips, spændende oplevelser og specielle tilbud i indbakken.

Copyright © 2023, El Mirador.dk – alle rettigheder forbeholdes.  Handelsbetingelser.

Et splinternyt luksusresort

OBS: Booking tilgængeligt fra 1. august 2024

El Mirador er et splinternyt luksusresort på solkysten, der er færdigbygget her i 2024. Du kan bestille din ferie i dag med ankomst fra og med 01/08-2024.

Billeder af boliger og faciliteter m.m. vil blive opdateret løbende i foråret.