El Mirador åbner august 2024: Boliger kan reserveres med ankomstdato fra 01.08.2024

Infinitypool

Hvad er El Mirador?

El Mirador er et “dansk” privatejet resort på Costa del sol med placering helt ud til Middelhavet. El Mirador er bygget på et bæredygtigt fundament, hvor blandt andet strøm og varme bliver produceret bæredygtigt gennem egenproduktion på resortet. Dette driver blandt andet boliger og faciliter på El Mirador.

Resortet

Et “dansk” luksusresort på Costa del sol

El Mirador er et 5-stjernet resort på Costa del Sol beliggende godt 50 km øst fra Málaga. Resortet består af 37 boliger, der ejes af privatpersoner (primært danskere), som fælles er del af området El Mirador. På resortet er der også luksuriøse faciliteter som infinitypool, wellness, fitness og tapasbar med mere.

El Mirador er helt nyt og står færdigbygget fra 2024. Boligerne og faciliteterne er bygget bæredygtig og i utrolig høj kvalitet – selv når man ser på det med danske briller. Resortet som en helhed er ikke noget man finder andre steder på Costa del Sol, og de som booker ferie her, vil have det allerbedste.

Faciliteterne

Lækre faciliteter til enhver smag

På El Mirador er der flere lækre faciliteter i form af en infinitypool, et wellnessområde, et fintesscenter og en tapasbar som kan benyttes af alle gæster på resortet. Hertil er tilknyttet et servicekontor og et servicepersonale, der dagligt driver resortets faciliteter og yder service til alle de ønsker, vores gæster må have.

Boligerne

Nye boliger i “dansk” kvalitet

Boligerne på El Mirador er bygget i høj kvalitet ifølge daske standarder med en gruppe af danskere som bygherrer. Af denne grund er boligerne bygget med udgangspunkt i danske boliger som kan ses i alt fra køkken til bade- og soveværelser. Forskellen på ferieboligerne på El Mirador og dansk liebhaveri er primært antallet af terasser og størrelsen på dem. De fleste boliger på resortet har nemlig 3 terrasser med et godt stykke over 100m² terrasseareal sammenlagt.

Bæredygtighed

Bæredygtig energi som drivkraft på El Mirador

El Mirador bliver drevet af op mod 100% grøn energi fra egenproduktion. Energien kommer fra både solceller og geotermisk jordvarme, der er integreret på Resortet for at sikre den bæredygtige drift. 

Disse initiativer skaber strøm og varme til hele resortet – både boliger og faciliteter. Den grønne energiproduktion tillader os at drive de krævende faciliteter i både sommer- og vinterperioder, hvor gæster kan nyde et luksuriøst ophold til det fulde med god ro i maven.

Service

Service og oplevelser i topklassen

God service er den højeste prioritet for os. Servicepersonalet arbejder hver dag for at sikre, at din ferie bliver så behagelig som muligt – uanset om du ønsker service på resortet eller ønsker at finde spændende oplevelser, gode restauranter eller bestilling af udstyr med mere. 

Tilmeld nyhedsbrev

Få ferietips, spændende oplevelser og specielle tilbud i indbakken.

Copyright © 2023, El Mirador.dk – alle rettigheder forbeholdes.  Handelsbetingelser.

Et splinternyt luksusresort

OBS: Booking tilgængeligt fra 1. august 2024

El Mirador er et splinternyt luksusresort på solkysten, der er færdigbygget her i 2024. Du kan bestille din ferie i dag med ankomst fra og med 01/08-2024.

Billeder af boliger og faciliteter m.m. vil blive opdateret løbende i foråret.