El Mirador åbner august 2024: Boliger kan reserveres med ankomstdato fra 01.08.2024

Infinitypool

Jeg håber læsningen er til hjælp!

Hvis du er på udkig efter din næste ferie på Costa del Sol, kan du se mere om vores fantastiske resort her

Alhambra paladset i Granada

  / Alhambra paladset i Granada

Alhambra Paladset i Granada – En Skatkiste af Historie og Skønhed

Granada, en perle i hjertet af Andalusien, Spanien, er kendt for sine rige kulturarv og betagende arkitektur. Et højdepunkt for enhver besøgende er Alhambra-paladset, en ægte perle af maurisk arkitektur og en vidnesbyrd om Spaniens storslåede historie.

Historie og Oprindelse

Alhambra-paladset er en perle fra det mauriske kongerige, og det blev bygget i midten af det 13. århundrede. Navnet “Alhambra” kommer fra det arabisk-sprog, og det betyder “Den Røde Fæstning,” en henvisning til de røde mursten, som paladset primært er bygget af. Det blev først et kongeligt palads i det 14. århundrede, da den katolske kong Ferdinand og dronning Isabella erobrede Granada.

Maurisk Arkitektur

Alhambra er kendt for sin udsøgte mauriske arkitektur og smukke haver. De indre vægge er prydet med intrikate fliser, stuk, og arabesker, der skaber et hypnotiserende spil af former og farver. Besøgende vil også blive fortryllet af de smukke buegange og dekorative lofter.

Generalife-haverne

Ud over selve paladset omfatter Alhambra komplekset også de vidunderlige Generalife-haver. Disse haver er en fryd for øjet og indeholder springvand, blomsterbede, labyrinter og stier, der indbyder til afslappende gåture. De er en perfekt kontrast til det storslåede palads.

Nasrid Palads

Højdepunktet i Alhambra er Nasrid-paladset, der engang var hjemsted for de mauriske herskere. Det er en labyrint af smukke værelser og gårde, der skildrer den ægte pragt og skønhed i maurisk arkitektur. Hvert rum er unikt og fyldt med detaljer, der giver et indblik i datidens liv.

Praktisk Information

Alhambra er en af de mest besøgte steder i Spanien, så det anbefales stærkt at købe billetter på forhånd for at undgå lange køer. Der er guidede ture til rådighed, der giver dig en dybere forståelse af paladsets historie og betydning.

Besøg Alhambra paladset i Granada

Alhambra-paladset i Granada er en juvel i Spaniens kulturarv. Dets skønhed og historie er fortryllende, og det er et sted, der efterlader et varigt indtryk på enhver besøgende. Når du besøger Granada, må du ikke gå glip af muligheden for at udforske Alhambra og lade dig fordybe i den storslåede fortid, der trækker tråde gennem tid og kultur.

Se flere oplevelser nær El Mirador

Del artiklen
Har du en kommentar?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få en gratis startpakke til en værdi af €50

Tilmeld nyhedsbrev

Få ferietips, spændende oplevelser og specielle tilbud i indbakken.

Copyright © 2023, El Mirador.dk – alle rettigheder forbeholdes.  Handelsbetingelser.

Et splinternyt luksusresort

OBS: Booking tilgængeligt fra 1. august 2024

El Mirador er et splinternyt luksusresort på solkysten, der er færdigbygget her i 2024. Du kan bestille din ferie i dag med ankomst fra og med 01/08-2024.

Billeder af boliger og faciliteter m.m. vil blive opdateret løbende i foråret.