Vores spanske ferieboliger i El Mirador vil få døre og vinduer i høj kvalitet

Vores spanske ferieboliger i El Mirador vil få døre og vinduer i høj kvalitet

Her kommer endnu et indlæg om vejen til at få skabt vores drømme ferieboliger i El Mirador.

For 14 dage siden havde vi et møde med et spansk vinduesfirma i Vélez-Málaga for at finde de helt rigtige vinduer til vores spanske ferieboliger i El Mirador. Vi har ledt efter en vinduesmodel, som skal være fleksibel, så man hele tiden selv kan justere hvor meget man gerne vil have åbent og hvor meget man gerne vil have lukket. Dette fandt vi så med vores møde med dette vinduesfirma, de havde nogle rigtig interessante vinduer og døre i et rigtig lækkert kvalitet. Den type døre vi har valgt til stue/køkken ud mod terrassen er dem som kaldes “Open Max”. Ved at vælge denne type forener man arealet stue/køkken med terrassen, derved vil rummet virke større og man vil få en helt fantastisk udsigt fra alle vores ferieboliger. Nedenunder her vil i kunne se en video som giver en rigtig god demonstration og illustration af vores valg af døre:

Da vores ferieboliger i El Mirador skal udføres i kvalitetsbeviste materialer, var det derfor vores prioritet nr. 1 at vinduerne og dørerne skulle være i en høj kvali

tet. FIRMAET lever derfor fuldt ud op til vores forventninger.

Glasset i vinduerne er lavet af firmaet Guardin Sun Cristal Inteligente, som er et spansk firma. Fordelen ved netop dette glas er at de er energivenlige. Vinduets teknologi gør at man vil spare energi både sommer og vinter. Om sommeren vil vi spare på airconditioning da vinduet vil holde varmen ude og om vinteren vil vi spare på varmen da vinduet her vil holde varmen inde. Og da solen jo skinner det meste af året er glasset ligeldes UV-beskyttende.

På denne hjemmeside kan man læse mere om de vinduer vi har valgt, dog er hjemmesiden på spansk så hvis man er en haj til det spanske, så bliver det ingen problem 😉

GUARDIAN SUN

Selve rammerne på vinduerne og dørerne vil blive i PVC (dog ikke facadedøren). PVC er den bedste kvalitet af bruge i Spanien. Grunden til at vi ikke har valgt træ er at dette anbefales ikke, da solen er for hård med vinduerne og aluminium vælges kun til en billigere type. Ud fra vores erfaring er PVC derfor det helt rigtige materiale til vores vinduer og døre. Farven som vi har valgt er antracit grå, som vi mener vil passe rigtig godt til husene og vi synes det vil se godt ud med antracit grå vinduer og hvide mure.