Vores ferieboliger med integreret KNX system

Vores ferieboliger med integreret KNX system

Vi har fra start af haft en drøm om at vores ferieboliger skal være unikke. Derfor er et naturligt spørgsmål, hvordan skaber vi unikke ferieboliger? Når man har en feriebolig i et helt fantastisk og unikt miljø, med bjergene i baggrunden og havet i front er det vigtigt for os at vores ferieboliger lever op til de rammer som kommende husejere måtte have. Derfor har vi forhørt os og lyttet til de personer som skal være en del af vores drøm og derfra kommer vores løsninger til at skabe unikke ferieboliger. En af vores løsninger er fundet gennem KNX system

Vi har netop indgået en aftale med et firma kaldet BMSCONSULT. BMSCONSULT er specialister indenfor bygningsstyringssystemer og er certificerede KNX partnere. Vi er blevet brændt rigtig varme på netop KNX systemet, som vil give vores husejere noget helt specielt og unikt og en kæmpe WOW-følelse når man “bruger” sit hus.

Billedet nedenfor illustrere meget godt hvad KNX systemet kan bruges til.

 

Viser hvad KNX system kan bruges til

KNX system

El Mirador vil derfor få installeret KNX i alle husene. KNX vil blive etableret med et standardsystem og så kan hver enkel husejer selv vælge hvilke funktioner som passer til dem. Dog vil alle husene få kodelås til alle ydre døre, således at man slipper for nøgler. Koden kan ændres løbende f.eks. hvis man gerne vil leje sit hus ud, kan man lave en kode som gælder for en periode.
KNX skaber sikkerhed, effektivitet og komfort – det er en styreenhed til vores ferieboliger som er helt unik og er med til at øge husets værdi.
Man kan læse mere om BMSCONSULT og KNX system på https://www.bmsconsult.eu/home
Udover KNX system vil vores ferieboliger også få døre og vinduer i en høj kvalitet. Dørene til terrassen vil bl.a. være med “Open max” som er med til at forene stue/køkken med terrassen så man får mere ud af rummet og bedre kan nyde den formidable udsigt der er – læs mere om dette her
Vi glæder os rigtig meget til at vores drøm bliver færdiggjort og invitere alle med ind i vores drøm som kunne tænke sig at blive en del af den.
Mads Ruglykke