Valg af køkken til vores spanske feriebolig, El Mirador

Valg af køkken til vores spanske feriebolig, El Mirador

Vi er nu i gang med at finde det helt rigtige køkken til vores spanske feriebolig i El Mirador.

Den opgave vi har gang i nu, med at finde det bedste køkken til vores feriebolig i El Mirador, er en rigtig spændende opgave.

Køkkenet er en central del af huset, hvor man bruger rigtig meget tid,. Vi ser det derfor vigtigt at ens køkken opfylder alle de krav som vores købere/ejere måtte have til deres kommende feriebolig. Vi har fra starten af været i en dialog med et spansk firma, dette firma har været rigtig professionelle og egentlig leveret de ønsker som vi har haft. Men igennem vores udvælgelse af leverandører har vi fundet en dansk virksomhed. Nordic Muebles, som har beliggenhed i Fuengirola er danskejet og levere løsninger indenfor køkken, bad og garderober. Efter et besøg i deres showroom, havde vi en rigtig god følelse af at de er meget professionelle. De svare hurtigt på vores forespørgsler og yder en helt perfekt service. Derudover er deres køkkener, også lige som vi gerne vil have, at vores køkkener i vores feriebolig skal se ud.

At de snakker dansk ser vi også som en stor fordel, specielt fordi vi gerne vil have at vores ejere selv har muligheden for at præge deres eget køkken og få de elementer ind i køkkenet som de gerne vil have og derved selv har muligheden for at kommunikere direkte med køkkenfirmaet.

Vores tanker med valg af køkken er at vi laver en køkkenmodel til hver hustype. Man vil herefter have mulighed for at tage ind til Nordic Muebles og vælge et andet køkken eller supplere det udvalgte køkken med ekstra ting.

Basis modellen til vores feriebolig vil blive grebsløs folie låge i hvid mat, med en spansk grålig granit bordplade. Vasken er med planlimet effekt og der er inkluderet et højt blandingsbatteri. Der vil være LED spots under overskabene og hylder i hjørneskabene.

Vi tror på at vi vil få et rigtig godt samarbejde med Nordic Muebles og vi glæder os rigtig meget til El Mirador vil stå færdigt med et rigtig lækkert køkken.

Hvis man kunne tænke sig at læse mere om Nordic Muebles kan man trykke sig ind på dette link:

Går du også med drømme om at få en unik feriebolig i det sydspanske. Så er du mere end velkommen til at kontakte Mads Ruglykke på +45 40 78 17 99, mail: mr@elmirador.dk

 

Køkken E

Køkken til typehus E

Køkken E

Køkken til typehus E

Køkken E

Køkken til type hus E

Køkken E

Køkken til typehus E