Samarbejde og god dialog med vores spanske arkitekt

Samarbejde og god dialog med vores spanske arkitekt

Da vi gerne vil have ændret nogle ting på husene i El Mirador, i forhold til det oprindelige projekt, således at det lever op til de forvetninger og ønsker vi har, er vi i en god dialog med en spansk arkitekt.

Det er vigtigt for os at vi får bygget husene i El Mirador, således at de lever op til de forvetninger som vi skandinavere gerne vil have. Dette er forventninger om at få en bolig som er udført i kvalitetsbeviste materialer med større vinduer, vinduer som kan åbnes helt, rækværk lavet af glas på terrassen således at man bibeholder den gode udsigt, generelt større rum indvendigt, lækkert terrassemiljø og tagterrasse til alle huse. Dette er blot nogle af de mange ideer som vi har en dialog med vores spanske arkitekt om.

Det er vigtigt for os at vores spanske arkitekt lytter til de ønsker og ideer vi har. Vi føler vi har fundet en rigtig god arkitekt som netop gør dette, samtidig med at han selv bidrager positivt ind med hans erfaring. Vores arkitekt har før arbejdet med skandinavere og har derfor en rigtig god fornemmelse af hvad det er som tiltaler skandinavere.

Nedenfor kan i se billeder tegnet af vores spanske arkitekt. Tegningerne er dog kun i udkast og vi er stadig i gang med udarbejdelsen af tegningerne. Vi er i gang med en rigtig spændende process og ligeså snart vi har de færdige tegninger vil vi oploade disse, så i kan se det færdige resultat.

Facade venstre vinkel

Facade – El Mirador

 

Facade højre vinkel

Facade – El Mirador

Facade oppefra

Facade – El Mirador

Køkken/stue

Køkken/Stue – El Mirador

Stue/køkken

Stue/køkken – El Mirador

Førstesal

Førstesal – Grundplan – El Mirador

Stueplan

Stueplan – El Mirador

Kælder

Kælder – El Mirador

Tagterrasse

Tagterrasse – El Mirador