El mirador

Projektinfo

Fakta om byggeriet

El Mirador har en smuk beliggenhed i den sydlige del af Spanien. Bag projektet står der et stærkt dansk team. Ejerkredsen bag El Mirador brænder for projektet, hvilket tydeligt afspejles i både planlægning, materialevalg og udførelse. Projektet du kan læse om på disse sider, rummer 37 luksus town houses, hvor af halvdelen af dem allerede er solgt.

El Mirador har en smuk beliggenhed i den sydlige del af Spanien. Bag projektet står et stærkt dansk team. Ejerkredsen bag El Mirador brænder for projektet, hvilket tydeligt afspejles i både kvalitet, planlægning, materialevalg og udførelse. Projektet du kan læse om på denne sider, rummer 37 luksus town houses, hvor af halvdelen af dem allerede er solgt.

Alle huse har en virkelig flot havudsigt, der kan nydes fra alle terrasser. De arkitekttegnede huse er moderne og indretningsvenlige, og naturligvis med et lækkert køkken. Stuen har store panoramavinduer så udsigten kan nydes optimalt. Der er tre gode dobbeltværelser i alle huse. Husene har et godt indeklima, ventilationsanlæg, gulvvarme og vinduer med energiruder i høj UV-kvalitet.

De indendørs fællesområder består blandt andet af en Tapasbar (festlokale), opvarmet Infinity pool der kan nydes hele året, samt wellness og fitness. Udendørs har El Mirador det mest fantastiske poolområde, som er stedets helt naturlige samlingspunkt med panoramaudsigt ud over Middelhavet. Det er svært at finde et smukkere sted at nyde et glas kølig vin, end i de smukke omgivelser ved El Mirador.

El Mirador er beliggende i et særdeles skønt område af Spanien. Bare få km fra El Mirador ligger dejlige Torrox Costa, som sidste år fik æren af at have det bedste klima i hele Europa. Nejra, som i 2016 blev kåret som “den mest charmende kystby i Spanien”, ligger også kun et stenkast fra El Mirado. Nejra har en helt enestående bykultur og er et oplagt sted at tage hen når man vil spise ude, da byen byder på gode restauranter for enhver smag. Derudover har Nerja den populære strand Burriana Beach, hvor det vrimler med strandbarer, restauranter, vandaktiviteter på havet, liggestole osv. Alle forelsker sig i dette område, og når man først har besøgt det, vender man helt sikkert tilbage igen og igen.

Den charmerende bjergby Frigilliana, som heller ikke ligger langt fra El Mirador er også altid er et besøg værd. Byen er kendt som en kunstnerby og byder på mange forskellige arrangementer i løbet af året fx Tapas 3 Culture Festival i august måned, som er en helt unik kulturfestival med boder og gastronomi over alt. Derudover tager det bare 35 min til Malaga, 1,5 time til Sierra Nevada og 2 timer til hhv. Sevilla, Cordoba og Ronda.

Husene er udlejningsvenlige og vi har gjort en del for at skabe gode rammer for jer, der gerne vil leje jeres huse ud. Det skal nævnes, at der er mulighed for en god indtjening ved udlejning. På denne måde får man mere ud af sit hus, når man ikke selv er i Spanien og bruger det.

Kontakt

For yderligere information om projektet er du velkommen til at kontakte Mads Ruglykke.

El Mirador logo