Projektinfo


El Mirador er et unikt projekt med en formidabel udsigt ud over middelhavet og med bjergene i baggrunden.

Husene i El Mirador er gode, da alle har 3 værelser og 3-4 terrasser hvor man kan nyde solen. Alle husene har havudsigt og er tæt på vandet – Hvad mere kan man forlange? Poolmrådet har sol hele dagen, en dejlig pool og selvfølgelig udsigt over middelhavet. Dette område vil blive et naturligt samlingspunkt, hvor man kan nyde sit ophold på El Mirador.

El Mirador ligger mellem byerne Nerja og Torrox Costa. Byen Nerja er i 2016 blevet kåret til Spanien mest charmerende kystby og er har en helt enestående bykultur og er et oplagt sted at tage hen når man vil spise ude, da byen byder på gode restauranter til en hver smag. Derudover har Nerja den populære strand Burriana Beach hvor det vrimler med strandbarer, restauranter, vandaktiviteter på havet, liggestole osv.

El Mirador ligger heller ikke langt fra den charmerende bjergby Frigilliana som altid er et besøg værd. Byen er kendt som en kunsterby og byder på mange forskellige arrangementer i løbet af årer bl.a. arrangementet Tapas 3 Culture Festival i august måned. Derudover tager det 35 min til Malaga, 1 time 30 min til Sierra Nevada, 2 timer til Sevilla, 2 timer til Cordoba og 2 timer til Ronda.

El Mirador er et projekt, som vil blive unikt. Og som vil skille sig ud! El Mirador vil blive opført af 4 danskere og 17 investorer. Kvalitet og høj standard vil der blive lagt vægt på således at materialer vil blive nøje udvalgt. Stedet vil få en opvarmet pool som man kan bade i året rundt. Poolen samt varmvand til husene vil blive opvarmet gennem en solfanger for at reducere omkostningerne for ejerne. Til de lidt mere aktive, vil der være mulighed for at komme i fitness, til livsnyderne vil der være mulighed for at komme i wellness og for alle dem som gerne vil nyde en drink ved poolen vil der være mulighed for at købe dette i baren.

Projektet besidder 36 huse, hvor 22 af husene er solgt. Disse huse er solgt til danske familie, som gerne vil bruge deres ferie og fritid på El Mirador. De danske familie er derfor med til at gøre El Mirador til et fantastisk sted at være og holde sin ferie.

Investorerne er personer som besidder stor erfaring inden for virksomhedsdrift og flere af dem har allerede erfaring med ejerforeninger i Danmark og andre har allerede lejlighed i Spanien. Denne pakke af alsidig erfaring gør at vi er godt rustet til at skabe stedet hvor alle ønsker at være. Entreprenøren som står for byggeriet består af to danske brødre, der har lavet entreprenør arbejde i Spanien i mere end 20 år og har lavet mere end 200 huse og stået for renoveringen af et stort antal huse. De har opbygget et stærkt team bestående af arkitekter, advokater, revisorer som skal sikre at projektet kommer til at forløbe indenfor de bedste rammer og derfor vil blive en succes for alle.