Projektinfo


Projekt info for El Mirador, et unikt projekt med en formidabel udsigt ud over middelhavet og med bjergene i baggrunden.

Husene i El Mirador er gode, da de alle har 3 dobbeltværelser og 3-4 terrasser hvor man kan nyde solen. Alle husene har havudsigt og er tæt på vandet – Hvad mere kan man forlange? Fælles området har sol hele dagen og en dejlig infinity pool, med udsigt over middelhavet. Dette område vil blive et naturligt samlingspunkt, hvor man kan nyde sit ophold på El Mirador.

El Mirador ligger mellem byerne Nerja og Torrox Costa. Byen Nerja er i 2016 blevet kåret til Spanien mest charmerende kystby og er har en helt enestående bykultur og er et oplagt sted at tage hen når man vil spise ude, da byen byder på gode restauranter til en hver smag. Derudover har Nerja den populære strand Burriana Beach hvor det vrimler med strandbarer, restauranter, vandaktiviteter på havet, liggestole osv.

El Mirador ligger heller ikke langt fra den charmerende bjergby Frigilliana som altid er et besøg værd. Byen er kendt som en kunstner by og byder på mange forskellige arrangementer i løbet af årer bl.a. arrangementet Tapas 3 Culture Festival i august måned. Derudover tager det 35 min til Malaga, 1 time 30 min til Sierra Nevada, 2 timer til Sevilla, 2 timer til Cordoba og 2 timer til Ronda.

El Mirador er et projekt som er helt unikt, og vil skille sig markant ud. Der vil blive lagt vægt på kvalitet og høj standard, således at materialer vil blive nøje udvalgt. Stedet vil få en opvarmet infinity pool som man kan bade i året rundt. Til de lidt mere aktive, vil der være mulighed for at komme i fitness, til livsnyderne vil der være mulighed for at komme i wellness og for alle dem som gerne vil nyde en drink ved poolen vil der være mulighed for at købe dette i baren.

Projekt info