Drømme bolig i Sydspanien

Opvarmet infinity Pool

El Mirador bliver et unikt sted – specielt poolområdet er der lagt mange følelser og tanker i. Med den helt suveræne udsigt vil El Mirador få en opvarmet infinity pool, hvor man kan komme til at nyde rigtig mange timer ved.

Selve projektet bærer stor præg af at have en fænomenal udsigt og dette vil der ligeledes også være fra poolen. Udsigten udover middelhavet er ikke til at tage fejl, den er og bliver unik. Er du heldig vil du også kunne opleve delfinerne ude i det azur blå hav i mens du ligger og nyder solen på en liggestol.

Vi har valgt at poolen skal være en opvarmet infinity pool, derved har du mulighed for i lavsæson og benytte poolen uden at den er for kold. I vintermånederne samt om foråret vil vandet være koldt, men ikke ved El Mirador.

Poolen rummer hele 150 kvm så der er masser af plads – området vil være fyldt med lækre liggestille og flotte klinker fra Italien. Selve poolområder ligge tæt op af tapasbaren hvor du kan gå op og hente små lækre retter og nyde ved poolen. Når du er her skal du føle at du er på ferie hvor livsnydelse og afslapning vil blive prioriteret.

Derudover vil poolområdet også have en udespa samt en børnepool. Der vil være gode toiletforhold samt bruser så man ikke skal tilbage til sit hus for at benytte sig af dette.

Har du interesse i at høre mere omkring El Mirador så endelig tag og kig videre rundt på hjemmesiden og hvis der skulle opstå ydeligere spørgsmål så er du endelig velkommen til at tage fat i Mads Ruglykke +45 40781799

Tjek priserne ud på dette link: Huspriser på El Mirador