Nerja

Nerja

Nerja er en smuk perle, som jo bekendt ligger ved siden af El Mirador. Det danske blad i Spanien – LA Danesa er ligesom os, vilde med stedet. De har derfor skrevet en spændende artikel om byen.

I Nerja bor der omkring 20.000 indbyggere, og byen ligger ca. 50 Km. fra Malaga. Om sommeren øges antallet af “indbyggere”, da flere har fået øjnene op for dette smukke område. På trods af det, er byen ikke fyldt med turister som man ser andre steder. Her er fred og ro, tid til at slappe af og nyde byens mange goder.

Nerja har masser at tilbyde bl.a. lækre strande, en smuk udsigt, et fantastisk klima og meget mere. Du kan læse meget mere om den skønne by, i denne artikel.

Du kan også gå direkte til Bladet La Danesa , og læse flere spændende artikler, samt artiklen om Nerja.

Klik blot HER!

Det er ikke tilfældigt at vi elsker stedet, og er faldet pladask for området. Vi er sikre på at du vil gøre fuldstændig det samme. Så hvis du vil du læse og se mere om El Mirador og området omkring, kan du finde det lige her:

Vi har også netop udgivet filmen, El Mirador – Ny og bedre version. Tag et kig på filmen, og se dette fantastiske projekt. DIN drøm, kan blive til virkelighed på Costa del sol – selveste solkysten i Spanien.

* El Mirador – Film *

 

Du kan følge os på Facebook og Instagram, hvor vi løbende opdaterer med billeder, film, nyheder og andre spændende og interessante ting om El Mirador og området omkring.

Følg os på FACEBOOK

Følg os på INSTAGRAM

For yderlige info kan du kontakte Mads, som kender selv den mindste detalje i dette fantastiske projekt.

Mads – Tlf.: 40781799

Mail: mr@elmirador.dk