El Mirador

Mød køberne

Mød din nabo...

Halvdelen af husene er allerede solgt, derfor giver vi dig her muligheden for at møde nogle af de familier, som potentielt kan blive dine fremtidige naboer i El Mirador.

Familien Vanting Iversen

Familien Vanting & Iversen

Jane Vanting, stifter og ejer af House of Nordic Living.
Dan Iversen, marketing og strategi Director, Xylem.

“At have et fantastisk sted for vores familie, samtidig med at det er en god investering, gjorde at vi gik ind i projektet fra starten af”.

Familien Ruglykke

Mads Ruglykke stifter og direktør for FAD samt projektmager for El Mirador. Pernille Harrild er Retail Coordinator ved ONLY STORES.

Vi har valgt at købe hus ved El Mirador, da vi elsker området og vi nyder at være i Spanien. Vi ser frem til at have vores eget hus i et velfungerende projekt.

Familien Petersen

Efter 10 år i Tyrkiet fandt vi det rigtigt at sælge en kær lejlighed i Alanya, for i stedet at finde noget tilsvarende i Spanien. Vi havde 180 graders havudsigt i Alanya, og var derfor bekymrede for om noget tilsvarende kunne findes i Spanien til realistiske priser. El Mirador var præcist svaret på vores drøm: Fantastisk havudsigt, lækre fællesfaciliteter og forhåbentlig rigtig gode naboer, der vil være med til at skabe et godt miljø i dette ferieparadis. Generelt ønskede vi at finde et mere roligt og stabilt land til vores fremtidige bolig, og så vægtede vi de mange gode direkte flyforbindelser fra Aalborg.

John H Pedersen,
Økonomidirektør Norddex food A/S

Familien Kristensen Egå

Vi elsker Spanien, sol og strand.
Området er perfekt og masser af oplevelser venter.

Med venlig hilsen
Jørgen og Karen

Familien Vinther

Vi har købt hus i El Mirador, fordi vi synes, at det er nogle rigtig fede huse og vi kan allerede se os selv sidde og nyde et koldt glas på terrassen med en fantastisk udsigt ud over havet. Det er et meget lidt turistet område og dog tæt på havet og stranden. Der er rigtig gode muligheder for nogle af de fritidsaktiviteter, som vi dyrker og synes er sjove, som mountainbike og golf. Vi tror samtidig på, at der er gode muligheder for at leje huset ud, og vi ser frem til at tilbringe mere tid i El Mirador, når vi engang rammer pensionsalderen.

Erik Vinther
Associate Director
Novo Nordisk

Lone M Vinther
Konsulent

John H Pedersen,
Økonomidirektør Norddex food A/S

Familien Hansen

Vi var slet ikke i tvivl om, at dette projekt lige netop var noget for os og er helt sikre på at det bliver et af de lækreste steder i området, ja sikkert numero uno.

Helle Hansen
Shipping assistent ved KMC

Tony Hansen
Iværksætter


Jeg bidrager gerne med en reference, hvis du føler behov for at tale med en køber: 21615905 / tony@ledegaard.dk


 

Familien Leth

Familien Leth har gennem en årrække holdt ferie syd for Malaga, men blev i 2015 opmærksom på området omkring Torrox Costa og Nerja. Vi er faldet pladask for netop dette område, som opleves som det autentiske Spanien med et utal af små perler, små charmerende byer, flotte strande og små hyggelige spisesteder. Vi glæder os til at få vort hus i El Mirador, som bliver udgangspunkt for mange gode timer med familie og venner i årene frem.

Peer Leth
Adm. Direktør Troldtekt A/S

Familien Harrild

Familieprojekt, hvor vi kan samles i eksklusive rammer og nyde det fantastiske miljø, Middelhavet samt Europas bedste klima.

Christina, Pernille og Jette Harrild


Familien Pedersen & Christensen

Hver gang vi kommer til Calaceite føles det som at komme hjem. Området er fantastisk og der er så mange smukke/hyggelige områder man kan besøge, og masser af gode spisesteder.

Charsten Christensen
Direktør Brande Intreprenør service ApS

Familien Nørbygaard

Vi hedder Helle og Flemming Nørbygaard. Vi har i næsten 10 år haft Torrox Costa og Nerja som vores andet hjem.. man skal blot sætte sig i flyveren og man føler man er hjemme… Vi har haft så mange gode ferier og oplevelser i dette skønne område… Man bliver bare aldrig træt af dette sted… Så vildt mange gode muligheder… Vi har to drenge og som er mega glade for området… Vi har i næsten 10 år haft en lejlighed i Calaceite i nærheden af El Mirador. El Mirador har en konge beliggenhed og området ikke mindst… Vi nyder stedet… og glæder os vildt til vi får vores eget sted… Vi har idag Calaceite med andre venner… Men vi vil glæde os til at vi nu har flere muligheder i fremtiden… fedt fedt… Kan næsten ikke vente… Vi ser frem til hyggelige og gode stunder med andre i El Mirador. PS. håber der er andre der er vilde med cykling. Konge område til at rulle på 2 hjul hele året rundt

Hilsen
Flemming Nørbygaard,
Butikschef Sportmaster Billund