Klinker fra Italien

Den første weekend i 2018, gik turen til Italien. Grunden til at turen netop gik til Italien var for at se den Italienske fabrik Emil Ceramica, som producerer klinker i utrolig høj kvalitet. Udover kvalitet er deres klinker også meget flotte hvilket også er en vigtig parameter.

Derfor har vi valgt gulv og væg klinker fra den italienske fabrik Emil Ceramica og deres klinkeserie Milestone med en overflade som er skridhæmmende i enten farve hvid eller sand, størrelse 60x60x1 cm.

Der kan vælges poleret overflade størrelse 59x59x1 cm mod merpris og ligeledes farverne grå og mørkegrå mod merpris.
Serien On Square kan ligeledes vælges mod merpris.

Emil producerer noget af det bedste indenfor gulv klinker, meget modstandsdygtig overfor syre, sol, frost, skidt med mere.

Klinkerne er præcisions skåret og der er i gennemsnit ikke 2 klinker som er ens pr. palle.

Emil arbejder med LCA, Life Cycle Assessment, som sikre miljøvenlig process fra råmateriale til genbrug ved produktets end of life, hvilket er defineret af ISO 14040, genbrug af spildevand, selvforsynende med energi, genbrug af emballage med mere.

Alt kan ses på www.emilgroup.it/emilceramica

Da vi i øjeblikket oplever en stor interesse i vores huse har vi valgt at afholde en info dag d. 10 marts 2018 fra kl. 13-17.00, hvor man har mulighed for at komme og høre mere om husene. For mere information vedrørende info dag kontakt Mads Ruglykke +45 40 78 17 99

Milestone

Klinke Milestone

Milestone

Klinke milestone

Der er også mulighed for at se klinkerne hos Bygma Odense efter aftale med Tony Hansen på mail toha@bygma.dk eller +45 2161 5905