Mød de familier der kan blive dine naboer


20 huse er allerede solgt. Vi vil gerne give dig muligheden for, at møde nogle fremtidige naboer.Fam. Vanting & Iversen.


Jane Vanting, stifter og ejer af House of Nordic Living.
Dan Iversen, marketing og strategi Director, Xylem.

“At have et fantastisk sted for vores familie, samtidig med at det er en god investering, gjorde at vi gik ind i projektet fra starten af”.

Familien Ruglykke


Mads Ruglykke stifter og direktør for FAD samt projektmagere for El Mirador
Pernille Harrild Professionsbachelor indenfor international handel og markedsføring

Vi har valgt at købe hus ved El Mirador, da vi elsker området og vi nyder at være i Spanien. Vi ser frem til at have vores eget hus i et velfungerende projekt.
Marina og John Pedersen


Efter 10 år i Tyrkiet fandt vi det rigtigt at sælge en kær lejlighed i Alanya, for i stedet at finde noget tilsvarende i Spanien. Vi havde 180 graders havudsigt i Alanya, og var derfor bekymrede for om noget tilsvarende kunne findes i Spanien til realistiske priser. El Mirador var præcist svaret på vores drøm: Fantastisk havudsigt, lækre fællesfaciliteter og forhåbentlig rigtig gode naboer, der vil være med til at skabe et godt miljø i dette ferieparadis. Generelt ønskede vi at finde et mere roligt og stabilt land til vores fremtidige bolig, og så vægtede vi de mange gode direkte flyforbindelser fra Aalborg.

John H Pedersen

Økonomidirektør Norddex food A/S

Jørgen og Karen Kristensen Egå


Vi elsker Spanien, sol og strand. Området er perfekt og masser af oplevelser venter.


Familien Vinther

Vi har købt hus i El Mirador, fordi vi synes, at det er nogle rigtig fede huse og vi kan allerede se os selv sidde og nyde et koldt glas på terrassen med en fantastisk udsigt ud over havet. Det er et meget lidt turistet område og dog tæt på havet og stranden. Der er rigtig gode muligheder for nogle af de fritidsaktiviteter, som vi dyrker og synes er sjove, som mountainbike og golf. Vi tror samtidig på, at der er gode muligheder for at leje huset ud, og vi ser frem til at tilbringe mere tid i El Mirador, når vi engang rammer pensionsalderen.

Erik Vinther
Associate Director
Novo Nordisk

Lone M Vinther
KonsulentHelle & Tony Hansen.


Vi har igennem de sidste 8 år hold ferie i vores dele lejlighed ikke langt fra El Mirador og vi elsker alt ved området, lige fra strandpromenade i Torrox Costa, de små gader og mange gode restauranter i Nerja som byder både på autentisk Andalusisk og på nye gourmet retter, strandene til bjergbyerne Competa, Torrox, Frigiliana og meget meget mere.
Vi var slet ikke i tvivl om, at dette projekt lige netop var noget for os og er helt sikre på at det bliver et af de lækreste steder i området, ja sikkert numero uno.

Helle Hansen
Shipping assistent ved KMC

Tony Hansen
Regionsdirektør Bygma

Jeg bidrager gerne med en reference, hvis du føler behov for at tale med en køber : 21615905 / tony@ledegaard.dk

Peer og Charlotte Leth med deres dejlige familie .


Familien Leth har gennem en årrække holdt ferie syd for Malaga, men blev i 2015 opmærksom på området omkring Torrox Costa og Nerja. Vi er faldet pladask for netop dette område, som opleves som det autentiske Spanien med et utal af små perler, små charmerende byer, flotte strande og små hyggelige spisesteder. Vi glæder os til at få vort hus i El Mirador, som bliver udgangspunkt for mange gode timer med familie og venner i årene frem.

Peer Leth
Adm. Direktør Troldtekt A/SFamilien Nørbygaard


Per Nørbygaard : Familien Nørbygaard, Billund.
Sebastian 23 år sælger Runway Alicante/Torrevieja.
Lukas 21 år Pædagog på Gaarden.
Rebecca 18 år 2G Rosborg Gymnasium
Per 52 år Sælger/konsulent.
For os er Torrox Costa, Nerja det perfekte område for et feriehus.
Unik beliggenhed med fantastisk udsigt til vandet, tæt på skønne strande og byer samt indkøbsmuligheder.
Kort afstand til den idylliske havneby Nerja og den betagende bjerglandsby Frigiliana samt Malaga Airport.
Hele området er enestående uanset om der tales om cykling, badestrande, sightseeing, butikker og gode restauranter.
Jeg behøvede kun 48 timer dernede før jeg var total overbevist.
Vi glæder os enormt til en koloni af danskere i et meget luksuriøst kompleks.

Familien Harrild


Familieprojekt, hvor vi kan samles i eksklusive rammer og nyde det fantastiske miljø, Middelhavet samt Europas bedste klima.

Christina, Pernille og Jette Harrild
Familien Pedersen & Christensen.


Hver gang vi kommer til Calaceite føles det som at komme hjem. Området er fantastisk og der er så mange smukke/hyggelige områder man kan besøge, og masser af gode spisesteder.

Charsten Christensen
Direktør Brande Intreprenør service ApS

Familien Nørbygaard, Billund.

Vi hedder Helle og Flemming Nørbygaard. Vi har i næsten 10 år haft Torrox Costa og Nerja som vores andet hjem.. man skal blot sætte sig i flyveren og man føler man er hjemme… Vi har haft så mange gode ferier og oplevelser i dette skønne område… Man bliver bare aldrig træt af dette sted… Så vildt mange gode muligheder… Vi har 2 drenge og som er mega glade for området…. Vi har i næsten 10 år haft en lejlighed i Calaceite i nærheden af El Mirador. El Mirador har en konge beliggenhed og området ikke mindst… Vi nyder stedet… og glæder os vildt til vi får vores eget sted… Vi har idag Calaceite med andre venner… Men vi vil glæde os til at vi nu har flere muligheder i fremtiden… fedt fedt… Kan næsten ikke vente… Vi ser frem til hyggelige og gode stunder med andre i El Mirador. Ps håber der er andre der er vilde med cykling. Konge område til at rulle på 2 hjul hele året rundt👍🚴🙄

Hilsen
Flemming Nørbygaard
Butikschef Sportmaster Billund