Fakta om byggeriet


El Mirador har en smuk beliggenhed i den sydlige del af Spanien, 50 km øst for Malaga. Det er den perfekte beliggenhed, hvis du vil nyde udsigten ud over middelhavet. Projektet bygges af danske entreprenører, og med et stærkt dansk ejerteam bag. Det danske team har stor erfaring med byggeri i Spanien. Projektet rummer 39 luksus townhouses, hvoraf der allerede er en stor del som er solgt.

Alle huse har en virkelig flot havudsigt, der kan nydes fra de tagterrasser alle husene har. Det er moderne huse, der er indretningsvenlige og med åben køkkenalrum. Stuen med openmax vinduer, betyder at udsigten kan nydes optimalt. Der er 3 værelser i alle huse, godt klimaanlæg, brugsvand via solfanger, vinduer med energiruder i høj uv kvalitet.

Fællesområderne består blandt andet af et godt og stort fælles hus, som ofte er efterspurgt af alle købere til et spansk feriehus. Byggeriet byder på et fantastisk pool område, med panorama udsigt ud over middelhavet. Det er svært at finde et smukkere sted og nyde et glas vin. Dette skal naturligvis ses i sammenhæng med at Torrox Costa, blev kåret som bedste klima i Europa. Vi skal naturligvis også huske at nævne Nerja, som i 2016 fik prisen for “mest charmerende kystby i Spanien”. Alle elsker området. Når det først har været besøgt, vender man tilbage igen og igen.

Husene er udlejningsvenlige og Vi har gjort en del for at skabe gode rammer for jer, der gerne vil leje jeres huse ud. Der er mulighed for en god indtjening.

Hvorfor købe nu?

Tiden er inde til denne investering lige nu,hvor markedet har været helt i bund og er nu på vej op. Priserne er gode lige nu og der er samtidigt mulighed for en god anskaffelses pris på projektet. Hvis du køber nu, får du huset til en attraktiv pris. Vælger du at vente til projektet er bygget, vil det samme hus typisk være ca. 50 – 100.000 euro dyrere.

Læs mere om udlejning her