Fakta om byggeriet


EL MIRADOR har en smuk beliggenhed i den sydlige del af Spanien, det er den perfekte beliggenhed hvor du kan nyde udsigten ud over middelhavet. Projektet El Mirador står der et stærkt dansk team bag. Projektet du kan læse om på disse sider, rummer 39 luksus townhouses, hvoraf der kun er 12 tilbage, der står en stærk ejerforening bag.

Alle huse har en virkelig flot havudsigt, der kan nydes fra alle de terrasse husene har. Det er moderne huse der er indretningsvenlige og naturligvis med lækker køkken. Stuen med openmax vinduer så udsigten kan nydes optimalt. Der er 3. værelser i alle huse, godt klimaanlæg, opvarmet pool, vinduer med energiruder i høj uv kvalitet.

Fælles områderne består blandt andet af et godt og stort fælles hus, som ofte er efterspurgt af alle. Der er det mest fantastiske pool område, med panorama udsigt ud over middelhavet. Det er svært at finde et smukkere sted og nyde et glas vin, dette skal naturligvis ses i reflektionen af kåringen af Torrox Costa, som fik æren af at have det bedste klima i Europa. Vi skal naturligvis også huske at nævne Nerja, som i 2016 fik prisen for “mest charmerende kystby i Spanien”. Alle elsker området når det først har været besøgt, vender man tilbage igen og igen.

Husene er udlejningsvenlige, vi har gjort en del for at skabe gode rammer for jer, der gerne vil leje jeres huse ud. Det skal nævnes, at der er mulighed for en god indtjening.


Læs mere om udlejning her