Fakta om byggeriet


Fakta om byggeriet af El Mirador, som har en smuk beliggenhed i den sydlige del af Spanien. Den perfekte beliggenhed hvor du kan nyde udsigten ud over middelhavet. Bag projektet El Mirador, står der et stærkt dansk team bag. Projektet du kan læse om på disse sider, rummer 37 luksus townhouses, hvor af halvdelen af dem allerede er solgt. Bag ved projektet står der en dygtig ejerkreds, som brænder for El Mirador.

Alle huse har en virkelig flot og fantastisk havudsigt, der kan nydes fra alle de terrasser husene har. Det er moderne huse der er indretningsvenlige og naturligvis med lækker køkken. Stuen har store panorama vinduer så udsigten kan nydes optimalt. Der er 3 gode dobbelt værelser i alle huse, godt klima og ventilationsanlæg, gulvvarme, opvarmet infinity pool, vinduer med energiruder i høj UV kvalitet.

Fælles områderne består blandt andet af en tapasbar (festlokale), wellness og fitness som er noget der er stor efterspørgsel på. Der er det mest fantastiske pool område, med panorama udsigt ud over middelhavet. Det er svært at finde et smukkere sted at nyde et glas køligt vin, end i de smukke omgivelser ved El Mirador. Dette skal naturligvis ses i reflektionen af kåringen af Torrox Costa, som fik æren af at have det bedste klima i hele Europa. Vi skal naturligvis også huske at nævne Nerja, som i 2016 fik prisen for den “mest charmerende kystby i Spanien”. Alle elsker området, og når man først har været besøgt det, vender man tilbage igen og igen.

Husene er udlejningsvenlige, vi har gjort en del for at skabe gode rammer for jer, der gerne vil leje jeres huse ud. Det skal nævnes, at der er mulighed for en god indtjening ved udlejning. På denne måde får man mere ud af sit hus, når man ikke selv er i Spanien og bruger det.


Læs mere om udlejning her

Fakta om byggeriet