Tagterrasse El Mirador wwb

Færdigt prøvehus på El Mirador

Vi kan nu endelig offentliggøre at vores prøvehus på El Mirador står færdigt!

Dette betyder at vi nu kan vise jer hvordan et hus i det sydspanske, som oser af kvalitet. Vi vil også hellere end gerne vise jer prøvehuset det eneste i skal gøre er blot at kontakte os.

Vi er rigtig stolte og tilfredse med det resultat

Udsigt fra terrassen

Udsigt fra vores prøvehus terrasse

Som man også kan se på billedet ovenover, har dette prøvehus en helt unik udsigt udover Middelhavet. Dette er dog ikke unikt for vores prøvehus. ALLE vores hus har hver deres unikke udsigt udover middelhavet og de smukke bjerge som står i baggrunden.

Vi har brugt en masse tid på at vores huse bliver bygget i materialer i høj kvalitet. Vores huse har store terrasser – vi ved hvor meget tid man kan bruge her og derfor har vi ikke gået på kompromis med udemiljøet. Derudover er der fokus på grøn energi, jordvarme, gulvvarme (ideel til vintermånederne), smarthouse, fitness, wellness, tapasbar, døgnservice, rent drikkevand, opvarmet pool og meget mere. Vores opvarmede pool  sikre at selvom du kommer i december, januar, februar osv. vil du altid kunne tage dig en dukkert i vores top lækre infinity pool.

 

Udsigten fra tagterrassen

Udsigten fra tagterrassen

Huse med masser af muligheder

Alle vores huse har minimum 3-4 gode terrasser, 3 værelser, 3 toiletter, havudsigt, parkeringsplads, adgang til et luksus fællesområde. Vi er så stolte og tilfredse med projektet at vi naturligvis selv skal have et hus i El Mirador. Vores engagement i projektet betyder at vi efter færdiggørelsen vil være med til at sikre at udviklingen ikke stå stille på El Mirador.

Vi kan garantere at når du kommer ned i dit nye hus med din familie, venner eller blot dine udlejere står området som en drøm. Vi sikre at området bliver vedligeholdt og optimeret hele tiden så når du er på ferie kan slappe af og nyde dit drømmehus.

 

Her er lidt billede af vores prøvehus:

Stue i El Mirador

Stuen i vores prøvehus

Soveværelse i El Mirador web

Soveværelse i prøvehuset

Udsigt fra terrassen

Udsigten fra prøvehus

Kontaktinformationer:

Hvis du er interesseret i at høre mere om El Mirador så kontakt

Mads Ruglykke på +45 40 78 17 99 eller mr@elmirador.dk

EL MIRADOR