Få din egen bolig på El Mirador Spa & Resort i Sydspanien

Få din egen bolig i det “danske” privatejede luksusresort, El Mirador Spa & Resort, beliggende på Costa del Sol i Sydspanien. Boligerne er lavet i “dansk” topkvalitet og har en fantastisk udsigt over Middelhavet.

Hent Investeringsguiden

Få det komplette overblik i investeringsguiden. Du får bla.:

Kontakt Mads

Er du interesseret i en af vores 2 sidste boliger til salg?

Kontakt projektleder Mads Ruglykke og få en snak om boligerne.

Privatejede boliger i et resort, der har det hele

Alle boliger i El Mirador er ejede af privatpersoner – primært danskere. Som boligejer kan man nyde godt af alle de fordele, der er i et resort, som brug af faciliteter og service via det tilknyttede servicekontor. 

På El Mirador er der ikke gået på kompromis med faciliteterne. Der er både pool, tapasbar, wellness, fitness og et servicekontor, og alt dette har man adgang til som boligejer.

En investering i luksus og bæredygtighed

At eje en bolig på El Mirador kan være en rigtig god investering. Vi tilbyder nemlig facility management, som betyder at du kan vælge at udleje din bolig ud gennem os, når du ikke selv er på besøg i din bolig. På den måde kan du få et årligt afkast på din boliginvestering, uden du skal gøre noget selv.

Vi tilbyder at udleje din bolig ud for dig, når du ikke selv er på besøg. Vi sørger for det hele – blandt andet markedsføring, administration og rengøring. På den måde kan du få et årligt afkast på din boliginvestering, uden du selv skal gøre noget.

Alle boliger og faciliteter på El Mirador bliver drevet af op mod 100% grøn energi. I resortet er der både solceller og geotermisk jordvarme, der har til formål at dække op mod 100% af energiforbruget hele året rundt. Dette gør resortet bæredygtigt og ansvarligt overfor klimaet på trods af de mange lækre boliger og luksuriøse faciliteter.

Spanien (og specifikt Costa del Sol), har igennem mange år været danskernes foretrukne feriedestination i udlandet med over 1 million rejsende i 2023. Dette betyder at efterspørgslen på leje af ferieboliger i Spanien er rigtig høj, hvilket er en stor fordel for boligejere på El Mirador.

Markedet for køb af ferieboliger i Spanien er steget markant i mange år, og den tendens tyder på at fortsætte. Som boligejer vil du altså ikke kun kunne nyde godt af, at leje din bolig ud – værdien vil formentlig også stige med den fortsat stigende efterspørgsel.

Vil du vide mere?

Hent investeringsguiden og få det komplette overblik over boligerne og investeringen, eller kontakt projektleder Mads Ruglykke og få en snak om boligerne herunder. 

Hent Investeringsguiden

Få det komplette overblik i investeringsguiden. Du får bla.:

Kontakt Mads

Kunne du være  interesseret i en af vores 2 sidste boliger til salg? Kontakt projektleder Mads Ruglykke og få en snak om boligerne.

Få tilsendt investeringsguiden på mail

Få det komplette overblik i investeringsguiden indenfor 2 minutter. Du får bla.:

Ved at modtage guiden, accepterer du også at modtage evt. andet relevant information omkring El Mirador Spa & Resort via mail. Kan altid afmeldes. 

Send en besked til Mads

Kunne du være  interesseret i en af vores 2 sidste boliger til salg på El Mirador? Kontakt projektleder Mads Ruglykke og få besvaret dine spørgsmål.

Ved at sende en besked, accepterer du også at modtage evt. andet relevant information omkring El Mirador Spa & Resort via mail. Kan altid afmeldes.