El Mirador er købt og nu skal der bygges drømmeboliger

El Mirador er købt og nu skal der bygges drømmeboliger

D. 1 december skete det endelig, og udsigten til unikke drømmeboliger er lige om hjørnet!

Reservationskontrakten på El Mirador blev skiftet ud med en købskontrakt som er underskrevet af både sælger og os. Vi har drømt om denne dag længe og nu kan vi endelig gå i gang med at lave vores drømmeboliger i et helt unikt miljø!

El Mirador består af 36 town houses på mellem 100-130 kvm. Alle drømmeboliger har 3 soveværelser, 2 badeværelser, 1 toilet og op til 4 terrasser som selvfølgelig har havudsigt.

Selve El Mirador vil blive et unikt sted hvor du kan nyde din ferie i luksuriøse omgivelser. Poolen vil være opvarmet, hvilket er utrolig lækkert specielt i lavsæson, fælleshus med fitness, wellness, cykeludlejning m.m.

Vores drømmeboliger i El Mirador er placeret i Torrox Costa ca 35 min fra Malaga. Så det er nemt at kommer dertil med fly. Husene har udsigt ud over det skønne Middelhav, og man kan let tage ned og få sig en dukkert, da havet kun er 250 meter (ca. 7 min) fra husene.

Projektet bliver bygget af en dansk entreprenør, som har stor erfaring i Spanien da han er vant til at opføre større byggerier på den spanske kyst.

Går du med drømme om at købe nogle af vores unikke drømmeboliger og blive en del af dette fantastiske projekt, så tag endelig fat i Mads Ruglykke på 40 78 17 99. 22 Huse er allerede solgt og vi har mange interesserede så endelig ring eller send mig en mail på mr@elmirador.dk eller tjek www.elmirador.dk

Købere og sælgere

Køb af El Mirador

Mads Ruglykke

Mads skriver under på købet af El Mirador