Compact gate

Compact Gates innovative porte til El Mirador

Nyhed! Vi kan med stor glæde oplyse at de innovative indkørsel porte “Compact gate” fra Italien bliver en del af vores projekt!

På vores inspirationstur til Italien hvor vi bl.a. også så på klinker til husene i El Mirador, var vi også henne at besøge Compact Gate, som er producent af innovative porte. Vi har fra start hele tiden haft den idé at vores projekt gerne må være unikt og at vi skal finde de små ting, som er med til at gøre netop vores projekt til noget specielt. Med disse porte fra Compact Gate følger vi at vi lever op til vores forventninger som vi har til El Mirador.

Porten ruller ned i jorden og derved sparer vi plads i forhold til enten sving eller rulle porte. Denne port vil være med til at give hele projektet et kvalitets mæssigt løft og gøre jeres investering bedre.

Porten vil blive installeret ved hovedindgangen samt ved alle huse uden garage. Tjek porten ud på www.compactgate.com/

Vi har besøgt fabrikken og vi er meget imponerede over kvaliteten.

Skulle nogen have interesse i en port til Danmark kan i henvende jer til Mads Ruglykke på +45 40781799 og mail Madsruglykke@hotmail.com


Ved at se filmen, kan i se hvordan porten er. Dog er det ikke den farve vi har valgt. Alle porte bliver i antracit grå, ligesom vinduerne.

Billeder fra vores tur til Italien:

Hvis i vil læse mere om vores tur til Italien kan i læse blog indlægget ved at trykker her!