Besøg en spansk vingård

Ca. 20 minutters kørsel fra Calaceite ligger vingården Bodegas Bentomiz. Ejet af et hollandsk par, som hvert år producerer 50.000 flasker førsteklasses vin, og målet er at komme op på 100.000 flasker. Vingården har vundet en del priser i Spanien for bedst vine under 10 Euro, og stedet er en oplevelse og absolut et besøg værd.  Vingården arbejder sammen med en af Nerjas førende restauranter Sollun, som laver menuer med vin fra vingården.

Bodegas Bentomiz har produceret premium kvalitetsvine siden 2003. Bentomiz er beliggende nær Sayalonga, i Malagas Axarquía-regionen, hvor bakkerne stiger til Sierra Nevada, men alligevel inden for synsvidde af Middelhavet. Stedet har gode vinterregnskyl og lange tørre somre.

Deres vinstokke er fra sjældne stokke i det oprindelige Rom til vores 80-100 år gamle Moscatel de Alejandría. De fremragende druer er subtilt påvirket af mineralerne i en fattig skifer jord.

Ved at kombinere disse vidunderlige naturværdier med moderne vinificeringsteknikker, produceres de friske, delikate Ariyanas vine.